`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cum au auzit baietii de surpriza , cum au ciulit sacalii urechile ))))))) )))))
    bai romeo , o data imi pun si eu difuzor spate si tu imi strici surpriza :| , e 90% sigur maine va spun daca alea 10 procente isi fac efectul sau nu (sper ca nu)
    sambata viitoare sper sa fie sus pe masina , daca totul merge bine
    ce parere aveti de difuzoarele alea din plastic (la 80 de lei) ? ma tin macar 2-3 ani ? adica nu pocneste singur ? ca sa nu gauresc bara de geaba :| si daca il iau acuma oare sa-l si pun ... sau sa astept sa treaca iarna ca sa nu pateasca ceva ?
    Last edited by user2000; 4 December 2011, 23:48.

Comment

• eu am montat deja de vreun an si nu m-ia crapat si sper sa nu imi crape,bafta la montaj se face in 5 minute cu doar 7 negrese de rigips.

Comment

• daca iei din plastic la 80lei e bun dar mă-ndoiesc,mai întreabă să fii sigur
        Îl poţi lipi cu am făcut cu ''şapcă''la luneta

Comment

• stiu de negrese , asa il pun , am o problema , acolo am vopsea :| si daca cedeaza vopseaua:| , se cojeste sau mai stiu eu ... si in plus siliconul ataca vopseaua ;) intra si tu pe mess si vezi ce te-am intrebat (ai vre-o 20 de intrebari ))

Comment

• hai că poate ai noroc cu diful ăla îi mai schimbi aspectu'la spate
            Ai mai luat proiectoare???te laudai că iei
            Cu jantele??

Comment

• in legatura cu zgomotul ala, nu stiu daca ai rezolvat sau nu, dar ai incercat sa verifici bieleta antirasturnare a cutiei de viteze?
              din filmuletz nu se aude cine stie ce dar eu spun ca merita sa faci asta.

NU-MI DORESC NIMIC! AM TOT CE-MI TREBUIE!

Comment

• dap , am verificat-o , e buna , ms de idee su nu nu am rezolvat-o ((
                proiectoarele nu prea vrea tata (spune ca are nevoie de ele o data pe an si ca se descurca si fara , dar eu tot vreu ;) ) , si cu jantele sa gasesc unele faine ;) si sa-mi vina pe ele anvelopele pe care le am ,si cu difuzorul am vb cu omul si azi la 12 vorbesc cu el la telefon, daca le trimit oare ii ajung pana miercuri? si eu dau comanda de difuzor si pana vineri imi vine si ala ;) sambata sus pe masina , dar fac pariu ca trebuie astia de la posta sa intarzaie macar o zi doua si difuzorul e pe masina weekendul viitor :|

Comment

• ca sa nu moara topicul pana saptamana viitoare, nimic nou
                  renul rudolf revine ) am pus coarnele numai de proba , macar daca era zapada :| le lasam , dar asa ... de craciun ;)
                  Attached Files

Comment

• Ce se mai aude cu iluminarea butucului de cheie?
                    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• iluminarea butucului din cheie :-o :S cred ca iluminarea contactului , nimic , era doar o idee momentan am posibilitatea de a face rost de antifurturi asa , ca in poze , ce ziceti fara modele pe el ? sau cu ? semisferic sau mai putin aplatizat ? , astept sfaturi , pentru ca vreau sa le vand pe forum si sa stiu cam ce gusturi aveti
                      Attached Files

Comment

• hai sa-ti mai dau o idee:sa faci sa se aprinda la incuiere/descuiere lampile laterale de semnalizare odata cu plafoniera

Comment

• tu iti faci singur de lucru ? ) nu inteleg cum , credeam ca imi zici cum sa fac antifurturile alea

Comment

• de ce sa-mi fac de lucru?

Comment

• pai tu crezi ca eu stiu sa fac ? nu tot pe tine te intreb ? )

Comment

• si mai intrebat si nu am raspuns?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google